Nová navigační CD na trhu pro ČR

Navigační produkty jsou tvořeny s cílem vést svého zákazníka bezpečně a komfortně k jeho zvolenému cíli, a proto jistě všechny potěší novinky, která se v letních měsících letošního roku objevily na trhu s navigačními CD.

Kombinace zemí Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko tvoří ucelený region, který je zároveň doplněný informacemi o hlavní silniční síti západní Evropy.

Pokrytí jednotlivých států:

Dynamické navádění pomocí TMC - RDS pro Českou republiku.

Nové navigační CD je kompatibilní s platformou VDO Dayton: MS 3000, MS 3100, MS 4000, MS 4050, MS 4100, MS 4200, MS 5000, MS 5100, MS 6000 a další VDO Dayton kompatibilní ne C-IQ systémy (BMW, Renault, Opel a Rover) či Philips CARIN: 420, 440, 510, 522 a další CARIN kompatibilní systémy (BMW, Renault, Opel a Rover)

Další nejrozšířenější platforma pro zabudované navigační přístroje v automobilech Travel Pilot DX má také svého premianta! Nová verze dat pro Českou republiku + Polsko 2006/2007, která může být opět doplněna o hlavní silniční síť západní Evropy.

Navigační CD obsahuje:

Náhled obalu navigačního CD.

Více o kombinacích zemí pro Váš vůz naleznete na webové stránce společnosti Tele Atlas: www.navshop.com.
Máte zájem o další informace? Chcete si navigační CD vyzkoušet osobně ve Vašem voze? Kontaktujte nás!