StreetNet ČR – vlajková loď společnosti CEDA

Tisková zpráva 02/2007 - StreetNet České republiky všichni naši zákazníci znají jako jedinečný a univerzální datový základ pro dopravní, telematické či geomarketingově orientované analýzy a aplikace.

A co jsme pro Vás připravili? Vše vycházi z naší práce v roce 2006, kdy jsme pracovali na:

Proč produktové nadstavby?
Naším záměrem je nezvyšovat cenu základní datové sady a přesto pomocí nadstaveb StreetNetu uspokojit poptávku koncových zákazníků po specializovaných datech.

StreetNet + TMC
Proběhlo zapracování lokalizačních tabulek ČR verze 1.36 certifikovaných v TMC Fóru (Brusel) do datové sady StreetNet. Použité lokalizační tabulky jsou v současné době jediným v České republice používaným standardem lokalizace aktuálních dopravních informací respektovaným a používaným nejen poskytovateli kontentových služeb pracujících na bázi ALERT-C, ale také většinou výrobců navigačních systémů.

Podrobnější informace o nadstavbě StreetNet + TMC zde.

StreetNet + ADR
Každé adrese v České republice je přiřazena reprezentace její polohy na úseku komunikace. Máte možnost využít databáze s více než 2 mil. adresních bodů (vazba na ÚIR ADR); řešit profesionálně svoz, rozvoz zboží a zásilek či určovat trasy mezi městy až do úrovně adres na uličních úsecích. Součástí nadstavby ADR jsou také rozsahy čísel popisných (house no. ranges) pro ČR.

Podrobnější informace o nadstavbě StreetNet + ADR zde.

StreetNet + POI
Více než 40.000 bodů zájmu (POI = points of interest) mají svou vazbu na linii silniční a uliční sítě StreetNet. Také poloha vstupního bodu leží na této linii. Taková vazba je vhodná pro turistické portály či mapové aplikace na internetu a dále pomůže například jako podklad pro geomarketingové analýzy či pro aplikace typu LBS (local based services = „vyhledání nejbližšího“).

Podrobnější informace o nadstavbě StreetNet + POI zde.

A jaké novinky chystáme pro letošní rok?

StreetNet + NAV (uvedení na trh říjen/2007)
Pracujeme na rozšíření datové sady StreetNet o atributy popisující dopravní omezení pro různé typy vozidel (výška, šířka, váha, délka, data z oblasti ŽP…). Připojené implicitní manévry umožní vytvářet vlastní navigační a logistické aplikace zohledňující přepravu nadměrných a nebezpečných nákladů. Datová sada umožní plánovat optimální trasu podle parametrů vozidel či hmotnosti nákladu.

StreetNet + CITY (uvedení na trh říjen/2007)
Unikátním propojením StreetNetu s vektorovými plány měst a obcí ČR vznikne jednotný datový model s rozšířenou informační hodnotou a vysokou (kartografickou) kvalitou vizualizace.

Pokud Vás zaujaly výše uvedené informace, kontaktujte náš obchodní tým. Jsme otevřeni Vašim názorům a rádi Vám poskytneme datové vzorky či přesnou dokumentaci.

Tým zaměstnanců společnosti CEDA.