Oznámení o ukončení provozu BugReportServer

Praha, 12. srpna 2009
Vážení spolupracovníci,

dovolujeme si Vám oznámit, že jsme ukončili provoz internetové aplikace – BugReportServer. Návrhy na úpravy našich mapových podkladů zasílejte od 30. 8. 2009 pouze na e-mail pripominky@ceda.cz . Děkujeme za pochopení.

Výhercem  soutěže o největší počet reportů a novým majitelem navigačního přístroje se stává mjr. Ing. Adolf Šikola, HZS Karlovarského kraje. Gratulujeme vítězi a všem ostatním děkujeme za dosavadní spolupráci.

brs_V_600.jpg

Monika Ülker
Central European Data Agency, a. s.
Sokolovská 79, 186 00 Praha 8
Tel.: 606 507 073 e-mail: ulker@ceda.cz

O společnosti Central European Data Agency, a. s.
Společnost Central European Data Agency, a. s. je první specializovanou firmou, která se plně věnuje pořizování a správě mapových podkladů a prostorových databází v digitální formě.
Kmenovou nabídku společnosti CEDA tvoří ucelený balík digitálních dat České republiky a mapových podkladů pokrývajících více než 600 měst a obcí České republiky včetně uličních sítí. Dalšími datovými projekty jsou pořízení map adresních bodů měst ČR a tvorba bezešvě propojené silniční a uliční sítě ČR - StreetNet, která je vhodná i pro náročné GIS aplikace. CEDA také participuje na tvorbě celoevropské bezešvé navigační databáze vytvářené nadnárodní společností Tele Atlas. Společnost CEDA se rovněž aktivně zapojuje do řešení výzkumných úkolů a je spoluřešitelem několika ministerských projektů.