PF 2010

Praha, 18. prosince 2009 - dovolte, abychom Vám poděkovali za důvěru a přízeň, kterou jste nám v letošním roce vyjádřili rostoucím zájmem o naše produkty.

Velice si jí ceníme a věříme, že Vám i v roce následujícím budeme spolehlivými partnery a budeme plnit Vaše očekávání.

Rok 2009 byl pro naši společnost stejně jako pro řadu našich partnerů a zákazníků rokem plným zkoušek. Dnes můžeme říci, že přes krizi v českém hospodářství, byl obdobím úspěšným nejen co do rozšíření stávajícího portfolia produktů, ale také do růstu obratu a ekonomického růstu.

01_pf2010_.jpg
V roce 2009 pro Vás nově společnost CEDA připravila hned několik nadstaveb bezešvé geodatabáze StreetNet CZE:

Navigační nadstavbu StreetNetCZE NAV jsme obohatili o Rychlostní omezení, Informace o jízdních pruzích a Směrové informace. Ještě jsme tak zvýšili rozmanitost plnohodnotné turn-by-turn navigace z adresy na adresu.

Stejně jako v loňském roce jsme opět rozšířili nadstavbu StreetNetCZE CITY o více než 60 mapových plánů.

V červenci jsme představili novinku, která vznikla spoluprací společnosti CEDA se Zeměměřickým úřadem, StreetNetCZE CITY Plus. Jedná se o doplnění produktu StreetNetCZE CITY o budovy vně plánů měst České republiky o budovy z databáze ZABAGED®.

Nejnovějším produktem, který jsme pro vás připravili je navigace pro cyklisty – StreetNetCZE TOURIST. Tato geodatabáze navazuje na informační obsah dat StreetNet CZE. Na podkladě těchto dat bude nyní možné analyzovat pohyb po dopravní síti, vyhledávat optimální trasy a řešit navigační úlohy nejen pro automobilovou dopravu, ale také pro pohyb cyklistů, a to zejména po značených cyklistických a cykloturistických trasách, stezkách pro cyklisty a po dalších komunikacích.

Naše společnost získala v roce 2009 pro Českou republiku také výhradní zastoupení  navigačního softwaru pro mobilní telefony a PDA – Mobile Maps.  Produkt si velmi rychle získal přízeň zákazníků  a dnes jej můžete zakoupit v rozsáhlé distribuční síti nevyjímaje vybrané mobilní operátory.

I v nadcházejícím roce 2010 chystáme řadu mapových děl, která doplní a zkvalitní stávající datové sady. O novinkách vás budeme průběžně informovat.

Rádi bychom Vám do nadcházejícího roku popřáli vše nejlepší, mnoho sil a úspěšnou cestu bez překážek.

Ing. Richard Malina - obchodní ředitel