Ohlédnutí za 19. konferencí GIS ESRI v ČR

Praha, 12. listopadu 2010 – ve dnech 3. a 4. listopadu proběhla v prostorách Kongresového centra Praha 19. konference GIS ESRI v České republice.

esri_vb.jpg

Každoročním pořadatelem je společnost ARCDATA PRAHA , výhradní distributor produktů firmy ESRI pro ČR.
GIS ESRI konference byla opět velmi inspirující a zajímavá.  V letošním roce se zúčastnilo 845 registrovaných účastníků. Celkově zaznělo 50 přednášek v 16 tematických blocích.
Naše společnost je pravidelným účastníkem GIS ESRI konferencí, i letos jste nás mohli na konferenci navštívit ve firemním stánku a prodiskutovat s námi témata, která vás zajímají. Náš stánek byl v centru dění a velmi nás potěšila jak hojná účast našich klientů, tak i našich partnerů po celou dobu konání konference. Měli jsme tak výbornou příležitost získat zpětnou vazbu k našim produktům a službám, která je důležitá pro naši další práci. Z výsledných diskuzí vyplynulo, že nás i nadále hodnotíte kladně. Velmi nás toto hodnocení těší a děkujeme Vám za něj.

esri_ms_rc.jpg

Děkujeme za Váš zájem a návštěvu našeho stánku v rámci konference a  vážíme si osobního setkání s Vámi.

Martin Šimek, obchodní ředitel