Nová mapa pro GPS navigace Garmin upozorní na nebezpečná místa

Praha, 12. dubna 2012 – společnost Picodas Praha, distributor navigačních přístrojů značky Garmin a výrobce navigačních map, uvedl na trh novou silniční mapu České republiky. Nová navigační mapa dokáže upozornit nejen na nebezpečné železniční přejezdy a nebezpečné úseky, ale nově i na oblasti se zvýšeným počtem trestných činů krádeží a vykrádání motorových vozidel. Navigační mapa nese označení Atlas Czech 2012NT a uživatelům navigací značky Garmin přináší aktualizovaná data silničních detailů na území České republiky.

Navigační data mapy Atlas Czech 2012NT vychází z podkladů naší společnosti, která je předním dodavatelem navigačních map na českém trhu. Mapa Atlas Czech 2012NT obsahuje unikátní databázi adresních bodů, která se skládá nejen z čísel orientačních, jako používají jiné navigace, ale i z čísel popisných, která se vyskytují nejen ve velkých městech, ale i v malých obcích bez pojmenovaných ulic. Databázi popisných čísel jsou schopny využívat novější modely navigačních přístrojů Garmin.

Změny oproti loňské verzi:

Nové funkce: