Navigace i po turistických trasách, nyní s novou mapou Topo Czech 2013

Praha, 19.července 2013 - Během června byla uvedena na trh nová verze turistické navigační mapy pro GPS GARMIN, od společnosti Garmin Czech (dříve Picodas Praha). Mapa je vhodná pro geocaching, výlety do přírody, cykloturistiku i jiné outdoorové aktivity a je k dispozici ve dvou variantách, a to 1:25 000 ( Topo Czech 2013) a podrobnější 1:10 000 (Topo Czech PRO 2013).

Velkou novinkou je automatický výpočet trasy po turisticky značených trasách, cyklostezkách a významných polních a lesních cestách. Společně se sítí silnic, ulic a cyklotras tak mapa nabízí ucelený soubor komunikací a cest, na kterých je možné vypočítat cestu k cíli.

Právě navigace a routing je umožněn díky datům CEDA, která kromě vrstvy turistických a cykloturistických tras dodává naše společnost do navigace i kompletní vrstvu silniční sítě včetně atributů umožňující pohyb po síti.

Současně s mapami Topo Czech 2013 a Topo Czech PRO 2013 vychází také nová cyklistická mapa Cyklo Czech 2013, která je k dispozici jako bonus pro majitele Topo Czech PRO.

Novinky ve verzi 2013: